Daca prin alte tari esti tentat sa cauti prin ziare sau pe internet, in Dubai te sfatuiesc sa cauti direct la acentiile imobiliare, caci altfel risti sa nu reusesti 100%, cel putin asa am facut eu si cativa prieteni, spre deosebire de unul dintre colegii mei de munca, care inca e in cautari, doar pentru ca nu vrea sa plateasca comisionul.

Preturi la chirii in Dubai

Din pacate chiria in Dubai e destul de mare, mai ales daca vrei sa stai doar tu cu familia [ cine are ], iar faptul ca majoritatea firmelor iti dau o parte din bani pentru chirie – la mine a iesit ca primesc mai mult decat platesc, este un motiv in plus sa renunti la a sta cu trei sau patru colegi si sa te muti in maxim doi. Aici la camere conteaza dormitoarele, de la 3 la un singur dormitor, evident ca ai camera de zi, baie si bucatarie. Multe dintre apartamenetele de inchiriat in Dubai sunt goale, – cele mobilate sunt ceva mai scumpe, ca sa nu zic prea scumpe pentru ca sa merite pentru noi romanii de rand.

Un apartament cu 3 dormitoare de exemplu poate fi gasit cu preturi [chirie ] de la 20 de mii la 45 de mii de euro/an in timp ce unul cu un singur dormitor poate fi gasit incepand de la 10 si pana la 15 mii de euro pe an. Pentru preturi mai mici va recomand Deira/Sharjah – desi e cam aglomerata zona.

Chirie in Dubai