L-am cunoscut intamplator pe Vasile Dorofeev aka “Vasi” la Chisinau, iar cand am aflat ca pleaca barman in Dubai am zis ca nu face cine stie ce afacere, un moldovean intr-o tara araba. Stiam ca aici este ok daca te faci insotitor de bord, dar barman nu credam ca e cine stie ce. Uite ca m-am inselat, deja Vasi este manager la Axe House Dubai. Mai multe despre el o sa aflati daca urmariti filmuletul pana la capat. O poveste de succes a unui tanar care a ales sa fie barman si nu inginer.

Vasile Dorofeev  aka “Vasi” – barman in Dubai

Prima alegere a lui Vasile Dorofeev a fost Qatarul, dar se pare ca succesul international l-a cunoscut in Dubai. Desi nu te asteptai, Dubaiul a fost pentru Vasi “Tara de vis”. De ce? Aflati mai multe in interviul dat de el pentru Angus McGregor. Daca nu stiam deja povestea incredibila a cantaretei Leeliane (aka Lil’Lee) as fi zis ca nu este posibil asa ceva, dar iata ca se poate reusi in orice domeniu, de la insotitor de bord, cantareata sau chiar barman. Pare a fi tara tuturor posibilitatilor Dubaiul.

Vasile Dorofeev  este nascut vara pe 31 august 1988 la Ratus, la cativa kilometri de Chisinau. Desi avand in vedere ce a ales sa fie, nu te-ai fi asteptat sa fie absolvent al unui liceu din Caransebes si al unei facultati tehnice din Timisoara. Mama sa a facut eforturi mari sa-l trimita in Romania, la peste 1000 de kilometri distanta, dar acum este cea mai mandra mamica din lume. baiatul ei a reusit sa-si implineasca visul, sa fie un barman cunoscut si ravnit de multi patroni din orasul Dubai.