Chiar daca pare incredibil, sunt peste 50 de cereri saptamana aceatsa pentru un post de manicurist in Dubai, ceea ce nu poate decat sa ne bucure, oferta de locuri de munca in Dubai fiind acum mai larga. In plus prietenii de la e4UK au deschis un forum unde se vor lista ofertele PREMIUM pentru locuri de munca. Imediat ce vom obtine aprobarea lor de a oferi acces gratuit la acest serviciu pentru cititorii site-ului “Romanii din Dubai“, vom posta pe site toate informatiile necesare pentru a accesa forumul.

Din pacate accesul la informatii nu este public, nici macar nu se pot vedea aceste oferte imediat dupa inscriere, fiind necesar sa ai 10 postari si o luna de activitate pe forum, deci va trebui sa ii facem [convingem] pe colegii din Marea Britanie sa sara cumva peste cele 30 de zile de asteptare.

Pentru cei cu studii medicale avem vesti bune, numarul de locuri de munca a crescut putin, sunt disponibile 42 de locuri n medicina umana si un loc pentru medicina veterinara. In consecinta, va rugam sa va inscrieti pe forum, chiar daca numarul celor inscrisi in acest moment este destul de mic, acest lucru se datoreaza in primul rand faptului ca serviciul este foarte nou, iar in al doilea rand pentru ca accesul se face pe baza de invitatie!

Pana la aprobarea contului pe forum, nu uitati ca aveti la noi pe site, in partea din dreapta jos link-ul utile cu locuri de munca in Dubai! Succes si sa avem parte numai de sanatate si bucurii!

manicurista-dubai