Asa cum era de asteptat si anul acesta sunt destule Locuri de munca in Dubai pentru 2015 – motiv pentru care va invitam sa fiti mereu aproape de noi si in acest an. Cele mai multe oferte au fost pentru cei ce doresc sa lucreze la Emirates si Fly Dubai, dar au fost destule oferte si pentru cei ce pot lucra in comert, mai ales in lanturile de magazine de lux. O crestere spectaculoasa am observat pentru cei ce vor sa lucreze in 2015 in Dubai ca barman sau ospatar. In acest caz se cere experienta, singurele meserii unde nu este necesara experienta anterioara dar se cere limba engleza la perfectie, este in meseria de stewardesa.

Locuri de munca in Dubai 2015

Daca esti decis sa mergi sa lucrezi in Dubai in 2015, eu zic sa iei in considerare toate ofertele de munca, chiar si cele din Abu Dhabi. Apeleaza cu incredere la orice firma care nu iti cere comision, este exclus sa ajungi in Dubai si contractul semnat sa nu fie legal, caci altfel nu primeai viza de munca. Precum stiti romanii pot merge in vizita in Dubai fara a avea nevoie de viza, dar pentru a munci in Emiratele Arabe Unite [ EUA ] ai nevoie de un permis de munca si de o viza speciala. Aceasta se obtine doar cand exista o oferta de munca legala, iar angajatorii platesc de obicei toate comisioanele.

Totusi exista si firme de intermediere care iau comisionul dupa ce ai primit primul salariu, aveti insa grija sa cititi ce semnati, sa nu aveti probleme. Multe firme nu asigura cazare, iar asigurarea medicala nu este inclusa. Daca te decizi sa inchiriezi un apartament in Dubai, ai grija ca preturile sunt destul de mari, incepand de la 700 de dolari pe luna si urcand la peste 1.000. Ma refer evident la cele ce ofera conditii de cazare obisnuite, nu de lux.

Flydubai-Chisinau