Ai auzit si tu despre oportunitatile de a munci in Dubai, insa cu siguranta vrei sa stii ce oferte de munca noi au mai aparut in ultimul timp. Astazi am sa va explic de ce este bine sa va angajati ca bucatar in Dubai, mai ales ca doar astazi au aparut 120 de cereri de angajare [ ma refer la oferte, evident ]. Iata care sunt cerintele pentru unul din job-uri, ca sa vedeti ca nu este greu, insa evident va trebuie experienta si calificare serioasa.

Primul post cere o experienta de minim doi ani pe un psot similar si cunostinte avansate in prepararea dulciurilor si tartelor. Un post similiar mai gasiti de la acelasi angajator si in Muscat-Oman.

Un alt anunt de angajare are drept scop gasirea unui bucatar/chef , oferind un salariu cuprins intre 2.000 si 3.999 AED, se ofera in plus cazare si transportul din Romania. Cunoasterea limbii engleze este obligatorie, pentru detalii puteti suna la 0557388172 [ sfatul meu este sa sunati doar daca sunteti in Dubai ].

Am dat doar doua exemple de locuri de munca in Dubai ca bucatar, dar asa cum spuneam acum sunt 120 de anunturi cu peste 300 de locuri disponibile! Viata in Dubai este excelenta daca ai calificarea necesara!

Ultima ora: se cauta urgent in Dubai bucatar ce cunoaste perfect bucataria spaniola! Un avantaj major este specializarea in salate tipic europene! Deasemenea trebuie sa se priceapa la prepararea de gustari reci.

Bucatar in Dubai