Pot sa spun ca dupa 6 ani de stat in Dubai am inteles ce e placut aici si ce nu. Viata in Dubai este asa cum ti-o faci singur, inca din primele zile de la aterizare. Eu m-am simtit bine, am strans ceva bani si mi-am deschis o afacere acasa, in Romania. Am lucrat ca inginer constructor, nu ma plang, insa nu pot spune ca am putut uita muntii mei si ca am ramas imprsionat de cladirile de zeci de etaje din Dubai si de desertul inconjurator. Iata ce ne mai scriu cititorii nostri, care inca nu au gustat din viata in Dubai, cea de emigrant si nu de turist.

Buna ziua ! Sunt Tatiana Gotca care vreau sa ma ajutati in angajarea muncii in Dubai, cum ar fi ingrijirea batrinilor in Dubai. Am specialitatea de Operator Social Sanitar ca am studiat in Italia. Am mai mult de 10 ani di experienta cu batrini , cu copii dizabili, cu persoane bolnave ,cu care am muncit la sptal si in case private. Va las nr. de telefon: 3207025569 Italia. Multumesc Tatiana

Buna ziua ! Ma numesc S. M. am 51 de ani ( din Hunedoara ) , casatorit , detin atestat de paza si ordine -10 ani am lucrat in acest domeniu ( Malluri , supermarketuri , restaurante de lux , sali de bingo , si obiective industriale ) , vorbesc binisor limba engleza , am permis de conducere categoria B , nu consum alcool , sanatos clinic , iar sotia mea A. S. are 47 de ani o foarte buna menajera si bucatareasa ( unguroaica la origini ) nu vorbeste limba engleza decat putine cuvinte dar intelege cat de cat , cautam sa gasim un loc de munca in Security / Driver eu si sotia ca menajera ori sa ingrijeasca batranei in EAU , CU SPERANTA VA MULTUMIM FOARTE MULT !!!!!!Iata ca multi vor sa inceapa aici o noua viata, plecand din Europa si venind in Emirate. Ce sa le doresc? Multa bafta, insa mai subliniez odata, cautati locurile de munca afisate pe site, vedeti ce se potriveste si aplicati. Nu lasati mesaje, viata in Dubai nu e asa cum o stiti din Europa, aici vii la munca fara intermediari neacreditati! Si nu costa nimic, totul e platit de angajator!

abu-dhabi