Am decis ca nu putem trai fara sa mai radem putin, iata de ce am deschis rubrica umor, unde vom posta glumele sub forma de poze, suficient de bine pentru a fi citite cu un singur click, dar insuficient pentru a fi copiate pur si simplu. Desi noi exact asta am facut, am copiat glumele bune de la altii!

O gluma reala insa s-a intamplat cand unu mic si cu mustata, ce lucreaza la CCL [ asa se zice in Moldova la asosciatia de proprietari ], vine la usa si zice: Am venit sa va sigilez contorul de apa. Zic, hai valea, suna la vecinul, ce ma bati la cap! Cum, nu ati depus voi cerere sa vin sa sigilez contorul de apa? Mai tataie, nu am depus nimic, esti beat? – Nu, uite cererea, e semnata de sotia dumneavoastra. Ma uit, asa e, doar ca era din 2012! Ce inseamna doi ani pentru un contor de apa? Probabil exact cat trebuie ca sa-l duci iar la revizie, la metrologie! Asa sa fie oare si in Dubai?

Romanul tot nemultumit

Daca ai o gluma buna, nu ezita sa o postezi aici, noi o vom transforma in poza si uite cum o sa radem cu hohote, caci nu se poate numai si numai munca! Cele mai haioase cred ca trebuie sa fie pataniile tale din Dubai, caci asa ca acolo nu e nicaieri, mai ales ca nu avem zapada niciodata [ ma refer la cea naturala ], caci deja poti merge la schi in Dubai, daca nu stiati.