Munca in constructii in emiratele Arabe Unite si evident in Dubai este pentru multi romani un prilej de a castiga bani frumosi. Cei care au lucrat la constructia mega hotelului La Burj Al Arab stiu despre ce vorbesc. Desi salariul unui amgajat in constructii in Dubai se invarte undeva in jurul a 1.900 de dirhami, deci nu este extraordinar de mare, multi primeau pentru munca depusa suplimentar si pana la 1800 de euro lunar.

Am vazut in Dubai lucrand in constructii profesori, ingineri si chiar avocati [ ce e drept foarte tineri, care nu si-au permis sa dea spaga in tara pentru a fi primit pe langa un avocat cu experienta ], lucran d cot la cot cu indieni sau somalezi.

Prima conditie: engleza vorbita perfect, o sansa extraordinara sa avanssezi ibn Dubai. Rabdarea est eun atuu pentru romanul invatat sa munceasca, caci dupa un an de munca pe santierul din Dubai, pentru cei ce lucreaza in constructii salariul se dubleaza. Nu uitati, cazarea este gratuita, deci salariul iti trebuie pentru hrana si restul pu la buzunar, asteptand prima marire de salariu, moment in care iti permiti mult mai multe.

C enu trebuie sa uiti: ca in Dubai peste 80% sunt emigranti ca si tine, iar acolo toti sunt politicosi cu tine, daca esti la randul tau politicos si iti vezi de treaba. Iar daca ai plecat in Dubai sa muncesti in constructii, ai rabdare si vei vedea ca merita.

Munca constructii in Dubai