Iata ca a mai trecut un an peste comunitatea romaneasca din Dubai, un an bun pentru unii sau exceptional pentru altii, vom afla adevarul din urmatoarele reportaje despre cum au reusit aici cativa romani. Acestia au ales sa rapunda intrebarilor noastre, pentru ca vrem sa isi faca si cititorii portalului 4Dubai o impresie despre viata din Emiratele Arabe Unite. Cum au aflat despre posibilitatea de a veni in Dubai, cum au gasit de munca si cum s-au acomodat aici.

Romani in Dubai in 2017 – noi oportunitati, interviuri si relatari de la fata locului

Asa cum ziceam, ne-am propus sa luam cate un interviu unor romani aflati in Dubai de ceva vreme, sa vedem cum le-a venit ideea sa vina in Emiratele Arabe Unite, cum a fost primul loc de munca si daca vor dori sa dezvaluie si salarilul – venitul, stiu ca multi ar dori sa afle cam la ce sa te astepti in Dubai. Da, aici salariile sunt mai mari ca in Europa – daca ai noroc, as zice eu – am auzit si de salarii mai mici, dar sa-i lasam pe cei ce vor povesti sa ne spuna concret ce si cum.

Chiriile in Dubai sunt mari, mult mai mari ca in Europa – poate in afara orasului sau la periferie, sau chiar cartiere noi unde sa zicem asa peisajul nu este chiar incantator – mie sincer nicaieri nu mi s-a parut prea placut, poti gasi o chirie pe care sa o achiti dintr-un salariu de 1200 – 1500 de dolari. Dar cei mai multi aleg sa stea cate doi in camera, paturi suprapuse, pentru care platesc 700 de dolari pe luna. Stati cu ochii pe noi, in curand vor aparea primele reportaje din anul 2017 despre si cu romanii din Dubai.

Viata in Dubai in 2017

Viata in Dubai in 2017 – Comunități de romani