Dubai-ul ca de altfel toate cele sapte emirate angajeaza in permanenta si se pare ca cererea este in crestere. chiar daca cele mai multe oferte sunt pentru personal calificat, mai exista si cateva care sunt o adevarata binefacere pentru romani si moldoveni: angajarile la aeroportul din Dubai. De ce este asa? pentru ca de fapt ei angajeaza tineri fara experienta, dar care au anumite calitati si aptitudini. Principalele atuuri pe care ar trebui sa le aiba o stewardesa la Emirates sunt cunostintele de limba engleza – orice limba suplimentara este un avantaj – aptitudini de comuincare si inotul!

Locuri de munca in Dubai in 2018

O alta categorie de angajati care o duc bine in Dubai sunt cadrele medicale, plecand de la simple asistente si pana la medici specialisti. Daca ati gasit o firma care nu va ia comision inainte de plecare, nu ezitati sa apelati la ea, pentru ca nu exista nici cea mai mica sansa sa ajungeti in Dubai si acolo sa va zica ca nu va mai angajeaza. Un lucru bine de stiut, in general angajatorul vine la interviul final. Deci ca sfat pentru 2018: faceti un CV cat mai atractiv dar si corect din punct de vedere al informatiilor!

Daca doriti sa va angajati in Dubai in domeniul hotelier sau ca vanzator in Mall, sa stiti ca oferte sunt cu sutele. La astfel de job-uri nu mai trebuie decat sa stiti bine limba engleza, de restul se ocupa ei, salariile nu sunt prea mari – pentru Romania da, pentru viata in Dubai nu prea, dar cu rabdare poti avansa in fiecare an, deci merita sa incercati daca nu aveti sa zic asa, obligatii in Romania – familie, copii, etc. Va dorim succes si nu itati ca avem si o pagina de FaceBook, unde veti gasi comuitatea romaneasca din Dubai.

Locuri de munca Dubai 2018