Daca te-ai saturat de frig si zapada, ar fi cazul sa incerci pentru vacanta de Craciun o excursie la Dubai, o destinatie pe care nu ar trebui sa o ratezi, mai ales ca deja ar fi cazul sa iti faci rezervarea la transport. Tarom ofera preturi detul de bune pentru calatoriile in Dubai, insa ar fi bien sa ai o rezervare facuta din timp. Plecarea din Bucuresti, Romania – Aeroportul Henri Coanda – sosirea la Dubai, Emiratele Arabe Unite dupa aproape 5 ore de zbor. Veti zbura cu un Boeing 737-700 atat la dus cat si la intors, drumul de intoarcere fiind ceva mai lung ca durata, 5 ore si 30 de minute. Puteti lua cu dumneavoastra 23 kg per calator.

Va sfatuim sa cautati si ofertele celor de la WizzAir. Ar fi pacat sa nu beneficiati de reduceri destul de mari la calatoria cu avionul, compania oferind de multe ori preturi chiar la jumate de pret fata de cea mai ieftina oferta de pe piata.

Top 3 obiective turistice in Dubai

Cu siguranta ca nu ai cum sa nu vizitezi Burj Khalifa, cel mai inalt si mai luxos hotel din lume in acest moment. Asa cum aeroprtul din Dubai vrea sa devina cel mai mare aeroport din lume, turismul celor din EAU doreste sa devina o optiune pentru cat mai multe persoane interesate de lux si placere la preturi acceptatbile.

Fantanile dansatoare de la Dubai Mall sunt o alta atractie pe care nici un turist avizat nu a putut sa o rateze in excursia sa in Dubai. La fel cum nu ai cum sa ratezi o excursie in Bazarul din Dubai. Iar ca sa nu cheltuiti prea mult pe cazare, alegeti orasul vechi, unde cazarea incepe de la 22 de euro (110 dinari).

Revelion la Dubai