Atunci cand se discuta de viata in Dubai ar trebui sa stiti ca nu este chiar raiul pe pamant pentru toata lumea. Salariile variaza foarte mult, incepand de la 1000 DHS/luna sau echivalentul a 200 de euro si pana la zeci de mii de euro pe luna. Cele mai mic salarii sunt pentru cei ce vin din Africa si tarile sarace, iar cele mai mari sunt cele pentru functii de manageri in domeniul hotelier, bancar sau turism. Un angajat intr-un magazin poate primi echivalentul a 500 – 1000 USD. Un salariu decent in Emiratele Arabe Unite, inclusiv in Dubai ar trebui sa fie in jur de – mai bine spus peste – 10.000 DHS/luna.

In general firmele serioase care aduc personal in Dubai nu cer nici un comision si mai mult, iti explica clar cam care e sitiatia si unde vei munci. De obicei cazarea este asigurata de angajator. Pachetele sariale sunt de obicei formate dintr-o suma fixa la care se adauga bonificatii pentru cazare, masina sau chiar pentru intretinerea copiilor.

ATENTIE! Educatia si asigurarile medicale nu sunt gratuite sau gatantate! Pe deasupra sunt si foarte scumpe! Deci vedeti daca sunt sau nu incluse in pachetul salarial.

Partea buna: Pentru cei cu studii superioare care sunt angajati ca atare salariul minim este de 15.000 DHS/luna.

Locuri de munca in Dubai

Locuri de munca in Dubai