Din anul 2014 cetatenii romani nu mai au nevoie de viza ca sa mearga in Dubai sau Abu Dhabi, ea se obtine direct in vama, cand te dai jos din avion sau de pe vapor. De obicei poti sta 180 de zile pe an in Emiratele Arabe Unite, dar de fapt vezi asta pe stampila de pe pasaport. In functie de ce spui la vama, care este scopul vizitei, cat vrei sa stai, primesti permisiunea de a intra si iesi din EUA – Dubai sau Abu Dhabi.

Cum obtin viza pentru Dubai sau Abu Dhabi in 2017

Asa cum am zis pentru un an de zile ai dreptul sa stai 180 de zile in Dubai, dar numai 90 de zile intr-o perioada de jumatate de an, deci pentru a sta maximul trebuie sa mergi cel putin trei luni in Romania – sau oriunde, sa fii plecat din Emiratele Arabe Unite. Gasiti mai multe detalii pe site-ul Amabasadei Romane in Dubai.  In mod normal daca nu ati primit interdictie intr-un emirat, nu aveti de ce sa va faceti probleme, veti primi viza imediat ce ati trecut pe la ghiseul de emigrari din aeroportul din Dubai.

Deci nu va mai luati dupa zvonuri, puteti intra si iesi din Dubai pe parcursul celor 90 de zile cat este valabila viza, este cu multimple intrari si iesiri, deci nu aveti probleme daca din diverse motive va intoarceti in tara pe perioada cat este valabila viza pentru Dubai sau Abu Dhabi. Cum zicea un prieten, bani sa aveti sa va plimbati, de restul nu va faceti griji!

Viza romani in Dubai

Cum obtin viza pentru Dubai sau Abu Dhabi