Si da exista si o realitate a vietii din Dubai, cu toate ca “cei” de afara nu o vad si multi comenteza ceva de genul “Domne esti in Dubai si ai o viata minunata” :))))) pe bune??? Dar de ce judecam doar din ce se vede la exterior… da exista si viata aici, doar ca nu asa de minunata cum cred toti … Da aici e soare cand acolo e frig, ninge si tot bla bla bla-ul de rigoare… dar vino dupa ce ai stat vreo 20-30-40 ani intr-un loc cu 4 anotimpuri si corpul era obisnuit asa, apoi aterizeaza aici si ai sa vezi schimbari si muullltteee…dureri de oase, schimbari premenstruale si tot asa…

Viata in Dubai – realitate vs imaginea data de media

Bagi vitamine si toata farmacia si realizezi dupa ceva vreme ca de fapt vitamina D este sub limita maxima si de ce? Pentru ca esti intr o tara cu mult soare spun unii ar trebuii sa ai tot:)))) dar nah nu se tine cont ca aici lucrezi 9-11-13 ore pe zi, 6 zile pe saptamana exista si unele exceptii cu 9 ore/5 zile dar mici…plus ca nu ai acea “fericire”, stai sa-mi sun seful sa-i bag o minciunica ca am o durere de cap si nu pot sa ma misc… aici totul se taxeaza sau propozitia auzita mereu “IS NOT ALLOWED” sa fii bolnav, sa-ti iei liber si tot asa… dar tot “glamour” arata Dubaiul de afara… sigur ca da😂…. Vrei concediu sigur ca da, dupa ce ai completat 1 an de cand lucrezi la firma si aia cu aprobari peste aprobari sa ti iei o “prostie” de vacanta… si acum vorbim la general din nou exista exceptii de la regula🤔…si tot asa….

Da este frumos, este cald, unele zone cu diferite “miresme”. Munca este considerata in marea majoritate a cazurilor o “sclavie” pentru cei ce-si permit sa aibe o afacere aici… daca vrei sa muncesti pentru ei trebuie sa accepti multe compromisuri… sunt multi care au venit incantati iar dupa 2 saptamni😂😂😂 au fugit mancand pamantul, dar tot este GLAMOUR… si tot asa mergem mai departe.

viata romanilor in Dubai

Viata in Dubai realitate vs imaginea data de media