A mai trecut un an si iata ca mai multe oferte de munca pentru 2017 au sosit pentru romanii stabiliti aici sau care vor sa isi caute un loc de munca in Emiratele Arabe Unite. Daca cele mai cautate servicii sunt cele oferite de Emirates, nici cei care muncesc in constructii nu o duc prea rau in Dubai sau Abu Dhabi. De aceea ca invitam sa cautati cu atentie ofertele de pe site-ul nostru, cu siguranta veti gasi ceva pentru fiecare.

Locuri de munca in Dubai in 2017 pentru romani

Cele mai multe locuri de munca in Dubai pentru anul 2017 sunt in magazine si hoteluri, urmate de ofertele pentru cei cu pregatire medicala, iat cel mai bine platite sunt in continuare cei ce lucreaza in Dubai ca piloti sau insotitori de bord. Un sfat pentru toti cei ce vor sa vina sa lucreze in Emiratele Arabe Unite, nu va grabiti si stati linistiti pe perioada primului contract de munca, veti gasi apoi mult mai usor unul mai bine platit, pe masura ce experienta voastra in Dubai sau Abu Dhabi creste.

Stiu multi romani sosisti in Dubai anul trecut si acum in 2017 au deja salariul dublu, deci cu rabdare si perseverenta aici poti sa reusesti cu bine. Stiu barmani care au lucrat sase luni intr-un restaurant mai mic iar acum sunt angajati la cinci si sapte stele, au concedii de vis in tari in care nici nu visau sa ajunga pana acum.  Sfaturi: nu acceptati sa plecati prin firme care cer comisioane inainte de a primi viza! Daca ai viza pentru Dubai in mana, fiti siguri ca nu mai puteti fi inselati asa de usor!

munca in Dubai