Aceasta intrebare a fost trimisa de aproximativ 300 de romani pana acum asa ca am decis sa va lamuresc intr-un articol separat despre locurile unde gasiti carne de porc in Dubai, desi aceiasi problema o avem in toate Emiratele Arabe Unite. Asa cum stiti in lumea araba carnea de porc este interzisa, la fel ca si alcoolul. Totusi exista cateva locuri de unde puteti cumpara carne de porc chiar si in Dubai sau Abu Dabi. Viat ain Dubai pentru un roman, ca de altfel pentru orice european este un pic mai dificila, iata de ce sper ca luati in serios informatiile primite in avion depsre conduita pe care trebuie sa o aveti aici.

Revenind la problema carnii de porc, ei bine sunt cateva supermarket-uri unde gasiti carne de porc, trebuie doar sa stiti care sunt acestea. Partea proasta este ca fiind o tara araba, pretul carnii de porc in Dubai este atat de mare, incat mai bine va decideti sa va refuzati placerea si sa o satisfaceti atunci cand sunteti acasa.

Sper sa dau de prietenii mei din Dubai sau Abu Dabi si sa-mi spuna adresa celor 3 supermarket-uri de unde poti cumpara acstfel de produse, caci eu spre rusinea mea nu stiu unde am salvat informatia, iar acum sunt nevoit sa o cer de la altii.  Daca stii tu adresele, nu ezita sa le spui ca sa le postam cat mai rapid pe site, desi ma repet decat sa cumperi carne de porc in Dubai mai bine iti cumperi un ceas poleit cu aur!

Carne de porc