Turneul de tenis din Dubai a fost castigat de Simona Halep, astfel romanca noastra a ajuns iar pe locul trei in clasamentul WTA. Sper eu ca romanii din Dubai au fost sa vada meciurile sustinute de Simona Halep, chiar a meritat. Credem noi ca ar trebui sa fim mai aproape de cei ce ne fac sa fim mandri ca suntem romani, chiar si in indepartatul Dubai. Cu ocazia asta fac un apel la toti romanii din Emiratele Arabe Unite sa ne spuna cam ce ar dori sa gaseasca pe site-ul nostru, ce rubrici in afara de Locuri de Munca, Sport sau diverse ar dori sa avem pe site, iar daca se gaseste cineva care doreste sa devina reporter pentru Info Dubai, asteptam un semn de la el.

Simona Halep a castigat marele premiu la Dubai

Sportiva din Romania Simona Halep a mai jucat in finalele WTA in trei editii, incepand cu 2010, 20111 si 2012. Iata ca in 2015 Simona Halep reuseste sa cucereasca trofeul de la Dubai, revenind pe pozitia a treia pe plan mondial. Nu e putin lucru sa fii in primele trei sportive din lume, iar noi speram ca peste putin timp sa o vedem ocupand prima pozitie. Anul acesta a inceput cu bine pentru Simona Halep, la data de 10 ianuarie 2015 a castigat finala de la Shenzhen, iar acum pe cea de la Dubai, desfasurata in data de 21 februarie.

Parcursul international de succes al Simonei Halep a inceput in 2008, iata ca scurt timp in 2015 ea reuseste ceea ce pana acum nu a reusit nicio colega din Romania, sa ocupe pentru a doua oara locul trei in clasamentul WTA. Succes Simona in continuare! Noi romanii din Dubai suntem alaturi de tine!

simona-halep-wta

Simona Halep a castigat turneul din Dubai