Dupa ce am stat cateva zile cu prietenii in Dubai, am aflat cateva informatii care pe multi europeni ar putea sa-i socheze. Cel mai incredibil este ca sarutul in Dibai este interzis prin lege. Evident est evorba de sarutul in public, acasa poti face ce vrei. Legile din emiratele Arabe Unite sunt destul de aspre fata de obiceiurile noastre, mai ales in ceea ce priveste comportamentul in public.

Legi bizare in Dubai

Legi bizare in Dubai

Daca esti prins ca te saruti in public risti sa ajungi la inchisoare, iar la final evident sa fii deportat din Dubai, daca nu esti cetatean EAU. La fel ca peste tot in lume, necunoasterea legilor nu te scapa de pedeapsa, asa ca pentru romanii din Dubai, ajunsi pentru prima data acolo, este bine de stiut cum stau treburile.

Un caz recent a socat pe multi dintre cei ce au citit stirea: O fata din Europa s-a indragostit de un arab, a reusit sa faca un bebe desi ea era necasatorita, dar arabul avea familie.

Dorind sa isi ia copilul cu ea, a trebuit sa marturiseasca cine este tatal, iar cei doia au ajuns la inchisoare. Prin urmare, nimic nu trebuie scapat din vedere, atunci cand te afli intr-o tara araba.

Partea care m-a facut sa scriu despre asta este insa alta: nu e nevoie de multe dovezi pentru a fi inchis, este suficient sa existe o reclamatie, in 90% din cazuri la asta se rezuma totul.

Mai mult, chiar si mersul mana-in-mana este considerat indecent in Dubai si evident in orice tara araba. In cazul ccelor casatoriti, exista totusi sansa sa nu fii pedepsit. Mai de neinteles este faptul ca barbatii pot merge mana in mana fara probleme! Voi reveni cu informatii noi, pe masura ce le voi afla si eu de la fata locului!