In curand vin sarbatorile de iarna, chiar daca in Dubai nu avem zapada si nici nu prea ne putem bucura de ignat asa cum o facem in Romania, totusi romanii din Dubai care nu pot veni acasa de sarbatori trebuie sa sarbatoreasca cumva trecerea dintre ani. Ne-am gandit sa facem un articol din timp, tocmai ca sa reusim ca pana pe 25 decembrie sa ne organizam si sa vedem unde petrec romanii din Dubai sarbatorile.

Stim deja ca sunt cateva restaurante romanesti in Dubai, iata de ce ar trebui sa stim si cat elocuri sunt libere, cum se fac rezervarile si unde anume prefera romanii sa se intalneasca. Stim ca vor fi “invidiosi” pe noi cei care vom pleca acasa, la mine la firma de exemplu se da liber de pe data de 20, am deja rezevare la avion si pe 25 decembrie de Craciun voi fi cu familia. Totusi nu vreau sa las lucrurile la intamplare si sa nu oefrim prietenilor si cititorilor nostri posibilitatea de a se intalni si a sarbatori “romaneste” cea mai importanta zi din an.

Deasemea vrem sa transmiteti celor dragi prin intermediul nostru, folosind si pagina de FaceBook urari celor ce va sunt dragi, celor ce sunt departe de voi in acest sfarsit de an, poate organizam chiar un concurs cu cele mai inedite poze de Craciun si Revelion. Putet lasa mesaje inclusiv pe Forum Dubai, le vom transmite cu mult drag pentru voi!

Craciunul_la_Dubai