Printul Rashid bin Mohammed al Dubaiului a decedat in urna unui atac de cord, iar acum in Emiratele Arabe Unite este doliu. Asta ma duce cu gandul la adevarul cuvintelor ca banii si bogatia nu iti aduc si fericirea, nici sanatatea si nici vesnicia. Multe voci sustin ca moartea mostenitorului din Dubai este suspecta, desi daca este vorba de un atac de cord lucrurile ar putea fi clare. Oricare ar fi situatia ne exprimam si noi regretul pentru acest incident, caci printul Printul Rashid bin Mohammed avea doar 33 de ani.

Printul Rashid bin Mohammed al Dubaiului a decedat

Printul mostenitor al Dubaiului a fost unul dintre cei mai iubiti sportivi din tara sa, fiind pentru o scurta perioada chiar la conducerea Comitetului Olimpic al Emiratelor Arabe Unite. In anul 2010 printul Rashid a renuntat la acest post pentru a avea mai mult timp pentru alte proiecte. La doar 33 de ani, Rashid a decedat in urma unui atac de cord conform susreslor oficiale. Inmormantarea a avut loc la moscheea Zabeel din Dubai pe data de 19 septembrie. Acum mostenitor al tronului este fratele sau Hamdan.

Mai amintim ca printul Rashid bin Mohammed al Dubaiului a castigat in 2006 trofeul de la Dohna. Pentru ca si-a facut studiile in Marea Britanie era un mare fam al echipei de fotbal Manchester United. O mare pierdere pentru lumea araba dar si pentru cei dragi, fani si cunoscatori ai sporturilor practicate de print.

Printul Rashid bin Mohammed

Printul Rashid bin Mohammed al Dubaiului a decedat