Pe un spatiu de 3.000 de metri patrati se intinde Parcul Ski Dubai, fiind cel mai mare parc inchis din lume, deci cel mai bun pentru iubitorii de ski aflati in Dubai. Daca strainii pot merge fara probleme in Austria sau Elvetia, pentru romanii aflati la munca aici si care nu pot pleca iarna in concediu, este o varianta demna de luat in calcul. Nu mai zic ca pentru pici exista un excelent Snow Park, unde distractia este la loc de cinste.

Parcul Ski Dubai este locul unde romanii pot schia in voie in Dubai

Daca ai fi crezut ca in Dubai nu ai unde schia te-ai inselat, este o partie de ski ceva mai mare ca cea de la Azuga, deci chiar ai unde sa faci sporturi de iarna. Intreg complexul are 22.500 metri patrati, adica doua hectare! Pretul undei zi de ski aici nu este deloc de speriat, ba daca pun la socoteala cam tot ce ai de cheltuit, zic ca iesi ceva mai ieftin decat la Poiana Brasov sau Predeal. Cum un dirham este cam cat un leu, pe mine o zi de distractie in doi ma costa cam 80 de dirhami, iar pentru o zi la ski ai nevoie de 80 – 100 de dolari! Parca merita zic eu, nu-i asa?

Ca sa ne intelegem bine, 100 de dolari cu cazare cu tot, fara mancare. Cam asa te costa daca vrei sa te dai cu schiurile in Dubai, la Mall! Aici ai la dispozitie cinci partii de schi, cea mai lunga fiind de 400 de metri, suficient cat sa te simiti bine la o singura coborare. Da, nu este ca in Alpi, dar nici nu poti zice ca o partie de 400 de metri la Azuga – partia Cazacu de exemplu este mai buna! Asa ca va invit aici sa schiati cu noi anul acesta de Revelion, sa ne simtim bine, sa ni se para ca suntem acasa!

Parcul Ski Dubai

Parcul Ski Dubai este locul unde romanii pot schia in voie in Dubai