Dubai – rasul unde m-am stabilit de curand si unde vreau sa-mi fac o cariera, din munca care mie cel putin mi se pare fascinanta – menajera. Am lucrat ca menajera 3 ani in Londra si poate as fi ramas acolo, caci salariile din Marea Britanie sunt cu mult mai mari decat cele din Emiratele Arabe Unite, cel putin atunci cand discutam de munca in goaspodarie. Insa cum imi place viata de lux, am decis sa ma mut in Dubai, orasul celor mai noi minuni.

Menajera Londra

Magda – cea mai buna menajera din Dubai

Ma numesc Magda, am 28 de ani si sunt menajera de la varsta de 18 ani, cand am terminat liceul din Piatra Neamt. Nu pot decat sa spun ca toti cei pentru care am lucrat au fost multumiti de mine, mi-au dat recomandari excelente.

Sunt tanara, dinamica si cu experienta de viata, vorbesc engleza destul de bine, pot face aproape tot ce ai tu nevoie, de la spalat rufe la calcat si sters praful, de la pregatit mancarea pentru tine si familia ta pana la sofer personal. Merita sa ma angajezi, salariul cerut de mine este in functie de numarul de ore pe zi si pe saptamana in care ai nevoie de mine.

Ofer reduceri, pretul de pornire pentru o ora de menaj fiind de 100 de euro/ora, in cazul in care ai nevoie de mine doar o ora pe luna, dar scade pana la 50 de euro pentru o ora daca ma chemi in fiecare saptamana cel putin 10 ore.

Acest anunt a fost trimis spre publicare de Magda, o frumoasa romanca stabilita in Dubai, iar daca vrei sa postezi si tu un anunt, poti lua exemplu de la ea. Indiferent ca e vorba de menajera, bona, ingrijire batrani sau turism, constructii sau angajat in Mall, poti lasa aici anuntul tau, va fi publicat in maxim trei ore de la postarea sa la rubrica Forum.

Bun venit in Dubai! Romanii din Emiratele Arabe Unite te saluta!