Daca iti cauti un loc de munca mai bunicel in Dubai, iti recomand sa inceric munca la domiciu, ingrijirea batranilor – sau a persoanelor cu probleme de locomotie. Info Dubai va posta pentru voi ofertele primite pe email cu datele de contact a firmelor ce intermediaza astfel de servicii.

Daca in Europa aceasta munca nu este luata intotdeauna in serios, in Emiratele Arabe Unite si implicit in Dubai, oricare ar fi munca pentru care esti chemat este tratata cu maxima seriozitate de catre angajator. In primul rand pentru ca el este cel ce se ocupa de actele tale de emigrare, fiind obligat sa raspunda pentru ceea ce face.

Atunci cand optezi pentru ingrijirea batranilor in Dubai, vcei fi contactat de o firma din Emirate, nu vei plati comision – in schimb vei cheltui pentru examenele medicale – iar daca ti se spune ca ai fost selectat, fii pregatit de drum. Cetatenii romani au un avantaj in fata celor moldoveni, avand in vedere ca facem deja parte din Uniunea Europeana – permisul auti de exemplu se schimba automat pentru romani, in timp ce moldovenii trebuie sa dea examen.

Pentru a putea fi selcetat de o firma din Dubai va trebui sa ai un CV foarte detaliat cu toate informatiile despre ceea ce tine de munca pe care doresti sa o desfasori in Dubai. Incercati sa va descrieti cat mai bine, sa nu omiteti nimic, cateva poze clare, destul de mari ca sa se distinga ata fata cat si corpul in intregime va sunt de un real folos la depunerea CV-ului. Dupa ce ati fost preselectati, veti intalnii un reprezentant al firmei din Dubai, pentru un interviu. Fiti sinceri, nu incercati sa induceti in eroare interlocutorii, riscati sa fiti trimisi inapoi in tara. Multa bafta si nu ezitati sa va faceti un cont pe Info Dubai. Folositi cu incredere si forumul recent lansat.

ingrijire-batrani-dubai