Daca esti in Emiratele Arabe Unite, in Dubai sau Abu Dhabi si iti place site-ul nostru, vrei sa contribui la dezvoltarea site-ului sau pur si simplu vrei sa devii proprietarul acestui site, nu trebuie decat sa ne lasi un mesaj aici sau la rubrica Contact. Am muncit putin ca sa ridicam acest site, asa ca acum ne vedem nevoiti sa va cerem ajutorul, dragi romani din Dubai. Daca site-ul vi se pare interesant, daca credeti ca poate fi de folos cuiva ceea ce am reusit sa facem pana acum, puteti distribui un articol sau chiar adresa site-ului.

Info Dubai cauta administrator sau proprietar

Daca nu as fi plecat din Dubai acum o luna probabil ca as fi dus eu singur mai departe acest site, insa este mereu nevoie de informatii proaspete si direct de la fata locului, asa ca daca vrei poti ajuta si tu ca acest site sa fie mereu la zi cu cele mai noi informatii din Dubai sau din Emiratele Arabe Unite [ EUA ]. Evident ca voi fi mereu aici ca sa te sprijin in cazul in car evrei sa fii tu administratorul acestui site, ba chiar si daca vei deveni proprietarul sau, te voi ajuta cu tot ce-mi sta in putere.

Ati vazut ca avem deja pe site cateva rubrici dedicate locurilor de munca in Dubai, avem si rubrica de stiri si actualitati, care recunosc nu a mai fost actualizata de ceva timp, insa pentru cei ce vor sa se informeze cred eu ca sunt destule informatii folositoare. Stam ceva mai rau la partea de turism, caci eu am fost in Dubai la munca si nu ca turist, asa ca partea asta nu prea mi-a fost la indemana. In speranta ca in scurt timp vom gasi unul sau mai multi colaboratori sau un nou proprietar al site-ului, va asteptam cu opinii si pareri despre site, poate ceva am fi putut adauga, ne-a scapat sau poate anumite informatii s-au invechit. Nu ezita sa iei legatura cu noi, iar daca ai un grup sau o pagina de facebook, unde sunt adunati romanii din Dubai, poate reusim sa intregim informatiile de pe site cu ceea ce stiu deja alti compartioti despre viata din Dubai. Weekend placut tuturor!

Abu Dhabi

Romanii din Abu Dhabi