Daca esti in Dubai si ai timp iti propun sa vizitezi cateva piete de unde ai putea cumpara aceleasi produse ca in marile Mall-uri, dar la preturi de multe ori la jumatate, nu pentru ca nu ar fi de aceiasi calitate, ci pentru ca la piata asa se vinde, mai ieftin. Sa luam de exemplu Zabeel Park unde poti merge in fiecare vineri si poti gasi lucruri intereante de cumparat. Daca vrei sa mergi si sambata, poti sa dai o fuga pana la Al Barsha Park, iar daca vrei sa fii unic, aici gasesti bijuterii unicat. Sfatul meu este sa nu ratezi asa ceva.

Ghidul romanului prin magazinele din Dubai

ServiciiSa nu va ganditi la magazinele din Romania sau Republica Moldova, atunci cand va zicem de oferte la second hand in Dubai, mergeti in Zabeel Park si va veti convinge. Daca nu vrei sa cumperi obiecte second hand din piata, mergi la Ibn Battuta Mall. Oricum sa stii ca in Dubai exista legi stricte cu privire la vanzarea obiectelor second-hand, indiferentca este vorba de mobila sau produse de orice fel.

Un sfat: nu cumpara la primul impuls, mergi si da o tura peste tot, graba strica treaba chiar si la Dubai, cand vine vorba de shopping. Iar daca inca nu te-ai decis ce sa-ti cumperi ca amintire din excursia ta in Emiratele Arabe Unite, iti sugerez o vizita in Safa Park , aici chiar vei gasi de toate petru toti. Aici nu doar poti sa cumperi, dar poti sa si vinzi vanzatorilor obiectele tale personale. Ce mi-a placut este faptul ca arabii nu incearca niciodata sa te pacaleasca, iti ofera pretul corect, daca obiectul chiar merita. Daca insa nu-ti place la piata, incearca cateva din numeroasele Mall-uri din Dubai, sunt suficiente si o sa revenim asupra lor in curand.

ibn-battuta-mall-din-dubai

Ghidul romanului prin magazinele din Dubai