Gata – e oficial si este operational, doua curse Low – Cost intre Chisinau si Dubai – moldovenii vor zbura in Emiratele Arabe Unite fara escala! Compania FlyDubai isi incepe zborurile ce vor lega direct Chisinaul de Dubai, asta inseamna preturi mai mici, calatorii mai rapide.

Daca faceti rezervarile direct pe site-ul celor de la FlyDubay cel mai ieftin bilet este de 179 de Euro pentru un drum, iar cum trebuie sa cumperi dus-intors, te va costa un drum la Dubay minim 340 de Euro! In pretul biletelor intra 7 kilograme pentru bagajul de mana si 20 de kilograme pentru bagajul din cala avionului, deci puteti lua cu voi 27 de kilograme, doua persoane ce pleaca impreuna in excursie in Dubai, vor plati doar pentru biletul de avion 680 de euro si vor putea lua cu ei 54 de kilograme cuu bagaje, zic eu ca este suficient pentru o excursie. De obicei aceste bagaje sunt importante la intors, daca ai facut shopping in Dubai.

Practic este o veste buna si pentru moldovenii ce lucreaza in Dubai, vor veni mai ieftin acasa si evident mult mai rapid, zborul durand aproximativ 5 ore, plecarea din Chisinau la 14 30 si aterizarea la 21 30 – dar este vorba de ora locala, deci diferenta de fus orar intre Chisinau si Dubai este de 2 ore, 21:30 la Dubai este de fapt 19: 30 la Chisinau.

Flydubai-Chisinau