Ok, esti in Dubai si te-ai acomodat perfect, insa ce faci daca vrei sa te uiti la un post TV din Romania, fara sa stai sa te chinui si sa vezi ce poti gasi ilegal pe internet? Stim deja ca peste 144 de licente au fost emise in Romania pentru posturi nationale, dar cate dintre ele pot fi receptionate si in Dubai? Aveti la dispozitie cativa sateliti ce retransmit posturile TV romanesti necodate – adica se pot viziona fara a plati o cartela cu un simplu receiver de satelit.

Cum pot receptiona posturi TV romanesti in Dubai

Fara a avea pretentia ca suntem l azi cu toate posturile TV romanesti ce pot fi receptionate cu un aparat de receptie prin satelit, iata mai jos cateva canale la care ma uit eu: Antena 1 – statia din Cluj Napoca, Antena 3, B1 TV, Digi 24 – chiar cateva staii locale precum Brasov sau Constanta, rar cand ma prinde dorul de muzica populara mai mut pe Etno TV sau Favorit TV, Kanal D Romania si Kiss TV. Cand am chef de ceva politica ma mai uit la Nasul TV si la Prima TV.

Pro TV international si TVR international sunt mereu pe primele doua butoane de la telecomanda, nu pentru ca sunt incantate de ceea ce transmit, dar in general ele acopera o plaja mai larga de informatii si chiar filme din cand in cand [ de obicei ma uit la ele pe site-ul 4Cinema.Info ], iar cand vreau ceva obiectiv, ma uit la Realitatea TV. Lista este evident ceva mai lunga, dar eu la acestea ma uit, in rest nu mi se par nici interesante si nici nu m-am straduit sa-mi incarc memoria TV-ului cu prea multe canale romanesti, nu stau chiar toata ziua la televizor. Probabil ca de Revelion voi fi in tara, o sa-mi fac plinul de televiziune romaneasca, ca sa-mi aduc aminte mereu care este motivul plecarii din tara!

Posturi TV romanesti

Cum pot receptiona posturi TV romanesti in Dubai