Achizitionarea celui mai potrivit smartwatch cu Android poate fi o sarcina dificila, avand in vedere ca exista o multime de dispozitive ce se diferentiaza prin dimensiuni, forma, capacitate, memorie, culoare, material si functiile pe care le poate indeplini. Pentru cei care nu se pricep la chestiuni tehnologice, cu siguranta au nevoie de ajutor si de documentare.

De ce Android?

Android Wear a evoluat foarte mult inca de la aparitia sa din 2014 de pe piata tehnologica. In primele zile au existat doar cateva optiuni disponibile de la Motorola sau LG. Astazi, o multime de producatori de telefonie mobila, chiar si ceasornicariile traditionale au inceput sa colaboreze si sa foloseasca platforma Google Smartwatch in locul Android Wear.

Cu un numar atat de mare de ceasuri disponibile, care creste in mod dramatic, este greu sa tii evidenta tuturor gadgeturilor de acest tip si mai ales sa il alegi pe cel mai bun dintre toate. Cu toate acestea, un lucru este sigur si anume ca cele mai multe dintre ceasuri sunt destul de similare in software si hardware, lasand ca lucrurile de finete sa constituie cel mai important factor.

Pentru a lua decizia cea mai buna trebuie sa fiti in primul rand foarte bine informati, iar mai apoi sa eliminati din optiuni in functie de anumite criterii. De asemenea, este important sa va gasiti un smartwatch cu Android care sa va poata indeplini si satisface nevoile personale deoarece ofertele sunt numeroase, iar ceasurile se pot adapta cu usurinta stilului de viata al fiecarei persoane.

Pe langa faptul ca sistemul de operare va permite sa profitati de cat mai multe aplicatii, periodic puteti sa va actualizati sistemul cu ajutorul GPS-ului sau a conectivitatii Wi-Fi pentru a va bucura de cat mai multe beneficii ale ceasurilor inteligente cu Android si a fi la curent in permanenta cu tot ce se intampla.

smartwatch-din-Dubai