Romanii sunt talentati, asta dovedeste un lugojan care a reusit sa se impuna in Dubai si sa creeze ceva deosebit pentru un star din Emiratele Arabe Unite. Si nu vorbim despre un roman foarte cunoascut, ci despre un tanar de numai 19 ani, care este inca elev. Cătălin Cristea a devenit deja celebru pe o nisa destul de aglomerata, cea a designului. Romanul nostru a fost contactat de cei din Dubai pentru a realiza coperta unui nou album, iar cum totul e facea contra cronometru, acesta a reusit sa-i impresioneze pe cei din echipa starului din Emiratele Arabe Unite.

Iat aca nici macar nu a trebuit lugojeanul nostru sa plece in Dubai, totul s-a facut pe internet intr-o singura zi. Iar comenzile curg, din Italia sau chiar Turcia. Avem cu ce ne lauda, noi romanii. In speranta ca v-am deschis putin cheful de a vedea cum se pot castiga banii in Dubai sau in oricare emirat din EUA, tot ce trebuie este sa fii bun in domeniul tau. Cam asta e ideea in general daca vrei sa te stabilesti in Dubai, sa fii bun. Altfel nu vei reusi sa ajungi la performanta, iar noi asta ne dorim – sa promovam performanta si sa aflam doar de succesul romanilor din EUA.

La final va rugam sa ne transmiteti orice stire sosita din Dubai despre succesul romanilor aflati acolo sau care doar vand, sau lucreaza pentru firme din Dubai. Trebuie sa avem cu ce sa ne mandrim, sa aratam lumii inytregi cum suntem noi romanii! Nu vreau sa par prea exuberant, insa chiar uitam ca si la noi sunt multi oameni talentati, nu doar persoane care fac probleme acolo unde ajung.

Romani in Emirate