Daca ai probleme de orice fel te sfatuiesc sa mergi direct la Consulatul Romaniei in Dubai, sau sa ceri cateva pareri de la comuntatea romaneasca de aici. Cum problematica este diversa va trebui sa ne spui tu ce probleme ai, iar noi vom incerca pecat posibil sa te ajutam. Ar fi interesant sa stim daca este cumva in Dubai si un avocat roman ce presteaza servicii pentru cei veniti aici la munca sau in vacanta. Insa cel mai simplu este sa mergi direct la Ambasada sau la Consulat, eu am fost de cateva ori si m-au ajutat. Nu stiu daca s-a mai schimbat ceva in ultimii doi ani, insa poate ca vom deveni mai vorbareti si aici, nu doar pe forum.

Sa va spun parerile mele despre Viata in Dubai, asa cum am perceput eu cei cativa ani petrecuti in Emiratele Arabe Unite. In primul rand am ivatat repede ca trebuie sa tintesti din ce in ce mai sus – exceptie fac locurile de munca mai speciale, cum ar fi cele de la aeroport, unde de obicei te avanseaza ei – in rest daca nu iti cauti de munca imediat ce-ti expira contractul, risti sa ramai pe veci la salariul din contract.

Alt lucru important este chiria, aici in Dubai totul se face la vedere, prin firme specializate, nu va apucati sa intrebati in dreapta si in stanga. Ca peste tot, omul e dispus sa-ti ia si pielea, daca nu stii cum stau treburile. Asa ca apelati cu incredere la firmele specializate, nu veti fi pacaliti si contractul este corect. Din pacate va trebui sa iei un apartament gol, caci asa se inchiriaza cam toate cele pe care un roman obisnuit il poate inchiria. Deci va trebui sa-ti iei mobila, recomand jucariile de la Ikea – destul de bune si cu design mai modern. Cu siguranta nu ai sa plangi cand vei renunta la ele!

Inchirieri Dubai