Daca vrei sa te angajezi stewardesa in Dubai atunci cea mai buna optiune este firma Emirates Airline, cea mai mare dintre firmele angajatoare din Emiratele Arabe Unite. Tot ce trebuie sa faci este sa stii bine limba engleza si sa vrei sa lucrezi intr-o companie de renume international. Daca ai un aspect placut si o sanatate perfecta, sansele de angajare sunt maxime. Nu ai nevoie de experienta, insa o diploma in comunicare te va ajuta. In rest stai linistita, se ocupa firma de tot. In primul rand daca ai ajuns acolo prima etapa este colegiul aeronautic din Dubai. Acolo vei invata ce ai de facut ca stewardesa, la finalul unui curs ce poate dura maxim trei luni devii angajat cu drepturi depline la Emirates Airline.

Un fapt imbucurator este ca nu conteaza daca esti fata sau baiat, ei angajeaza indiferent ce esti, iar schimbul de personal se face odata la trei ani, deci in permanenta este nevoie de noi angajati. Cum si numarul de avioane ale firmei creste, iar de curand s-a deschis un nou terminal, aeroportul din Dubai fiind daca nu primul ca marime din lume, cu siguranta este pe unul din primele trei locuri.

Am vrea sa te mai anuntam ceva care cu sigurant ate va face sa te gandesti bine daca vei aplica sau nu pentru un loc de munca in Dubai. Firmele arabe se gandesc la personalul lor, ii platesc mai bine decat firme din Anglia sau Germania si dupa ce investesc in perfectionarea lor, cu siguranta nu renunta foarte usor la ei. Daca dupa expirarea contractului initial de trei ani, doresti sa ramai in Dubai dar la sol se poate. Iar daca tiu crezi ca o sa vrei sa zbori mereu, te inseli, o spun zecile sau sutele de stewardese din Dubai care au ales sa nu mai zboare, caci munca este grea, nu consta in plimbari si atat, o cursa ce dureaza sa zicem 5 ore, te solicita invca 5 in plus. Dar despre asta o sa discutam cu alta ocazie.

Angajare la Emirates Airline

Angajare la Emirates Airline